Leveringsvoorwaarden

 1. Bestellingen en levertijden
  a) Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt, meestal binnen 1-2 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen.
  b ) De levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en de gekozen bezorgmethode.
 2. Bezorgbestemmingen
  a) Wij bieden bezorging op adressen binnen Zweden.
 3. Bezorgopties en kosten
  a) We bieden verschillende bezorgopties, waaronder standaardlevering, expreslevering en ophalen in de winkel.
  b) Er kunnen bezorgkosten van toepassing zijn en deze zijn afhankelijk van de gekozen bezorgmethode, het totale gewicht van de bestelling, de bestemming en andere factoren. De kosten worden duidelijk vermeld bij het afrekenen of op onze website.
 4. Tracking van de levering
  a) Op verzoek verstrekken wij trackingnummers of links voor de levering, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt deze informatie gebruiken om updates te ontvangen over uw bezorgstatus.
 5. Ontvangstbewijs
  a) Het is belangrijk om de juiste leveringsgegevens op te geven, waaronder naam, afleveradres en contactgegevens, om een ​​vlotte levering te garanderen.
  b ) Bij bezorging raden wij u aan of een geautoriseerde persoon aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Als er niemand aanwezig is, kan de leverancier besluiten het pakket op een veilige plaats achter te laten of later terug te sturen.
 6. Leveringsproblemen en klachten:
  a) Als u problemen ontdekt met uw levering, zoals beschadigde of onjuiste goederen, neem dan binnen een redelijke termijn contact op met onze klantenservice om het probleem te melden en regel eventuele vervangingen of retourzendingen.
 7. Overmacht
  a) Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of fouten in leveringen die optreden als gevolg van omstandigheden buiten onze controle, zoals natuurrampen, stakingen, transportproblemen of overheidsinstanties. acties.
 8. Retourzendingen en terugbetalingen
  a) Lees ons retourbeleid onder Retourzendingen en terugbetalingen voor informatie over hoe u producten kunt retourneren en terugbetalingen kunt aanvragen. We streven ernaar om retourzendingen en terugbetalingen zo snel mogelijk te verwerken volgens de toepasselijke regels en procedures.
 9. Wijzigingen in de leveringsvoorwaarden
  a) Wij behouden ons het recht voor om de leveringsvoorwaarden indien nodig te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen duidelijk worden gecommuniceerd op onze website of via andere communicatiekanalen.