Retourneren en terugbetaling

Als klant van LEDKUNGEN AB heeft u altijd een herroepingsrecht van 14 dagen en een herroepingsrecht van 30 dagen. Bent u niet tevreden met uw artikel of heeft u er spijt van, dan heeft u het recht om uw artikel binnen 14 dagen te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van uw pakket.

Als u uw artikel na deze 14 dagen wilt retourneren, heeft u het recht om binnen 30 dagen te retourneren. Bij retourneren na 14 dagen krijgt u een tegoed dat u kunt gebruiken bij uw volgende aankoop.

 1. Algemene principes
  a) LEDKUNGEN AB streeft ernaar producten van hoge kwaliteit en een bevredigende winkelervaring voor onze klanten te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een terugbetalingsbeleid om uw tevredenheid te garanderen.
  b) Ons terugbetalingsbeleid is alleen van toepassing op producten die rechtstreeks bij LEDKUNGEN AB zijn gekocht.
 2. In aanmerking komende producten terugbetalen
  a) Om in aanmerking te komen voor terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn, in originele staat verkeren en in de staat waarin het aan u is geleverd. Het product moet in de originele verpakking zitten en alle accessoires en labels moeten intact zijn.
 3. Restitutieprocedure
  a) Om een ​​terugbetaling aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice op info@ledkungen.se och onder vermelding van uw bestelnummer en de reden voor de retourzending.
  b) Mogelijk wordt u gevraagd het product binnen een bepaalde termijn aan ons te retourneren. De retourzending is de verantwoordelijkheid van de klant, tenzij anders vermeld.
  c) Nadat we het geretourneerde product hebben ontvangen en beoordeeld, zullen we beoordelen of het voldoet aan onze terugbetalingsvereisten.
  d) Als de retourzending wordt goedgekeurd, zullen we de terugbetaling uitvoeren via het oorspronkelijke betaalmiddel. Houd er rekening mee dat de terugbetalingstijd kan variëren, afhankelijk van de betaalmethode en de verwerkingstijden van de bank.
 4. Verzendkosten voor retourzending
  a) Als de retourzending het gevolg is van een defect product of een onjuiste levering van onze kant, zijn wij verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere instructies.
  b) Als de retourzending niet het gevolg is van een defect product of onjuiste levering, zijn de verzendkosten voor de retourzending voor rekening van de klant. Wij raden u aan een veilige en traceerbare bezorgmethode te gebruiken voor retourzendingen.
  c) Ophaalbon of factuur moet bij het geretourneerde artikel worden gevoegd.
  d) Voor uw veiligheid raden wij u aan een traceerbare postdienst te gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of ontbrekende retourpakketten.
 5. Terugbetaling van verzendkosten
  a) De oorspronkelijk betaalde verzendkosten om het product naar u te verzenden, worden normaal gesproken niet terugbetaald, tenzij de retourzending het gevolg is van een defect product of onjuiste levering op onze kant .
 6. Gedeeltelijke terugbetaling
  a) Wanneer u een deel van een bestelling retourneert, kan de terugbetaling beperkt zijn tot de prijs van het product en eventuele toepasselijke belastingen. Verzendkosten en andere kosten kunnen in deze gevallen niet worden terugbetaald.

Dit terugbetalingsbeleid voor LEDKUNGEN AB is ontworpen om een ​​eerlijke en soepele afhandeling van retourzendingen en terugbetalingen te garanderen. Neem contact op met onze klantenservice op info@ledkungen.se om als u vragen heeft of aanvullende informatie nodig heeft.